Uzaylı_Admin ≈{*Uzaylı Erenci Admin*}≈
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 29 Nerden : erenin kalbinden İş/Hobiler : fotograf çekmek,dans etmek,şarkı söylemek v.b Lakap : Uzaylı Ruh HaLi ? : Kayıt tarihi : 29/02/08
| Konu: mod olanlar okusun C.tesi Mart 01, 2008 9:56 pm | |
| modlar siteye gözü gibi bakarlarsa admin olabilecekler | |
|
yasemin_damla *YASEMİNCİ MOD*
Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 30 Nerden : YASEMİN'nin kalbinden İş/Hobiler : gezmek , alışveriş yapmak , çeşitli faaliyetler yapmak vb. Lakap : karamelli pasta Ruh HaLi ? : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: mod olanlar okusun Paz Mart 30, 2008 9:22 pm | |
| bişey söylemek istiyorum kabaca olmasın ama sen adminsin ayrıca site kurucususun ben ise mod ama bnm msj sayım seninkinden fazla seninki benimkinden fazla olamsı gerekirken niye böyle oluyor ki msj sayını yükseltirmisn lütfen yanlış anlama | |
|
3c3 ≈{*Sheker Yaseminci Admin*}≈
Mesaj Sayısı : 115 Yaş : 34 Nerden : istanbul/YASEMİN'in kalbinden İş/Hobiler : öğrenci/şarkı-bilgisyar-voleybol-kitap-ders Lakap : ece Ruh HaLi ? : Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: mod olanlar okusun Paz Mart 30, 2008 10:32 pm | |
| cnm okul yüzünden gremio ondan yoksa yükseltir | |
|
s@kız *CEMRECİ ADMİN VE SİTE YÖNETİCİSİ*
Mesaj Sayısı : 43 Yaş : 28 Nerden : ş.uRfa İş/Hobiler : Napıcan xD Lakap : Takanı oyaRım xD Ruh HaLi ? : Kayıt tarihi : 28/03/08
| Konu: Geri: mod olanlar okusun Ptsi Mart 31, 2008 6:53 pm | |
| - yasemin_damla demiş ki:
- bişey söylemek istiyorum kabaca olmasın ama sen adminsin ayrıca site kurucususun ben ise mod ama bnm msj sayım seninkinden fazla seninki benimkinden fazla olamsı gerekirken niye böyle oluyor ki msj sayını yükseltirmisn lütfen yanlış anlama
.cnmm sende ynlşş anlama amaa mesaj sayıLarının yüksek oLması bişey ifade etmiookii.. tamamm mod adaylarınnı mod oLması için belirli bi mesaj sınırını geçmesi qerekktee o site henüz yeni oLduqu içinn siteyi doLdurmak amaçLıı..bnmde mesaj sayımm 18..ama adminimm ve siteyede iyi baktıqımı düşünüorumm.. ayrıyettenn siteye iyi bakanLarr admin oluorrr gerçektenn.. | |
|
3c3 ≈{*Sheker Yaseminci Admin*}≈
Mesaj Sayısı : 115 Yaş : 34 Nerden : istanbul/YASEMİN'in kalbinden İş/Hobiler : öğrenci/şarkı-bilgisyar-voleybol-kitap-ders Lakap : ece Ruh HaLi ? : Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: mod olanlar okusun Ptsi Mart 31, 2008 8:48 pm | |
| mesela bn moddum hep siteye girdim fln admin oldum | |
|
yasemin_damla *YASEMİNCİ MOD*
Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 30 Nerden : YASEMİN'nin kalbinden İş/Hobiler : gezmek , alışveriş yapmak , çeşitli faaliyetler yapmak vb. Lakap : karamelli pasta Ruh HaLi ? : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: mod olanlar okusun Perş. Nis. 03, 2008 10:32 pm | |
| ok bilgi için saolun biraz sert davrandığım için özür dilerim | |
|
s@kız *CEMRECİ ADMİN VE SİTE YÖNETİCİSİ*
Mesaj Sayısı : 43 Yaş : 28 Nerden : ş.uRfa İş/Hobiler : Napıcan xD Lakap : Takanı oyaRım xD Ruh HaLi ? : Kayıt tarihi : 28/03/08
| Konu: Geri: mod olanlar okusun Salı Mayıs 20, 2008 6:44 pm | |
| cnm özür dnLemene qerek yoq bişe ypmadın çnkü=) | |
|